0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Detali paieška

Detali paieška

Apie parduotuvę

PDF
Spausdinti
El. paštas
Pirmadienis, 2018 Gegužė 28 12:18

Privatumo politika

 

UAB MAX TOP1 gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, įmonės pavadinimas, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita el. parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

 

  • apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
  • išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
  • spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
  • vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

 

ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO TAISYKLĖS, kurios apibrėžia duomenų valdymą:

1. Sąvokos

1.1. Duomenų valdytojas, toliau – Duomenų valdytojas, yra UAB MAX TOP1, įmonės kodas 302513830, PVM mokėtojo kodas LT100005432619, adresas korespondencijai – Eišiškių pl. 34, Vilnius, Lietuvos Respublika, elektroninio pašto adresas – Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai .

1.2. Pirkėjas – fizinis arba juridinis asmuo, įsigijęs prekių interneto parduotuvėje www.maxtop1.lt.

1.3. Asmens duomenų tvarkymo taisyklės (toliau – Taisyklės), reglamentuoja pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, kuriais remiasi Duomenų valdytojas tvarkydamas Pirkėjo asmeninius duomenis.

 

2. Bendrosios nuostatos

2.1. Pirkėjo asmeninių duomenų tvarkymą nustato Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą bei šios Taisyklės.

2.2. Pirkėjų duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, tvarkomi sąžiningai ir tiksliai.

 

3. Asmens duomenų tvarkymas

3.1. Pirkėjas sutinka, kad asmens duomenys, kuriuos jis savo noru pateikia užsakymo metu, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.

3.2. Pirkėjas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, parašydamas el. laišką Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai arba paskambindamas numeriu 8 659 85263. Tokiu atveju pardavėjas nedelsdamas turi įgyvendinti pirkėjo prašymą (per 1-2 darbo dienas).

3.3. Duomenų valdytojas pripažįsta ir gerbia kiekvieno Pirkėjo, kuris daro užsakymą interneto parduotuvėje www.maxtop1.lt, teisę į privatumą. Duomenų valdytojas renka ir naudoja Pirkėjo asmens duomenis (pavadinimą arba vardą ir pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą interneto parduotuvės užsakymo metu nurodytą informaciją) prekių arba paslaugų užsakymų apdorojimui arba kitų prisiimtų sutartinių įsipareigojimų vykdymui.

3.4. Duomenų valdytojas įsipareigoja neatskleisti Pirkėjo asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus Duomenų valdytojo partnerius, teikiančius prekių pristatymo arba kitas, su Pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais Pirkėjo asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.

3.5. Asmens duomenys tvarkomi naudojant saugias priemones, apsaugančias šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo arba kitų neteisėtų veiksmų.

 

4. Taisyklių keitimas

4.1. Duomenų valdytojas turi teisę iš dalies arba visiškai pakeisti Taisykles apie tai pranešdamas www.maxtop1.lt interneto parduotuvėje.

4.2. Taisyklių papildymai arba pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie atsiranda interneto parduotuvėje www.maxtop1.lt.

4.3. Jeigu Pirkėjas nesutinka su nauja Taisyklių redakcija, jis turi teisę raštu jos atsisakyti.

4.4. Jei po Taisyklių papildymo arba pakeitimo Pirkėjas ir toliau naudojasi interneto parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Pirkėjas sutinka su naująja Taisyklių redakcija.

 

5. Informacijos pateikimas ir perdavimas

5.1. Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, Duomenų valdytojui yra pateikiami elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai arba registruotu paštu.

5.2. Atsakymą Duomenų valdytojas pateikia ta pačia forma, kuria buvo gautas pranešimas arba pretenziją.

 

Iškilus klausimams kreipkitės telefonu 8 659 85267 arba 8 659 85263 ar el. paštu  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

 

Šis dokumentas patvirtintas 2018 m. gegužės mėn. 21 d. direktoriaus įsakymu Nr. 2018/05/21-2

Atnaujinta Pirmadienis, 2018 Gegužė 28 13:19
PDF
Spausdinti
El. paštas

Prekes užsisakyti galite keliais būdais:

1. Galite pirkti internetinėje parduotuvėje.

2. Galite užsakymą atsiūsti elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

3. Galite atvykti į mūsų sandėlį ir įsigyti.

Sandėlio adreasas: Eišiškių pl. 34, Vilnius, tel. 8 65985263 arba 8 65985267

PDF
Spausdinti
El. paštas

Prekių pirkimo - pardavimo internetinėje parduotuvėje www.maxtop1.lt taisyklės

1. Bendrosios nuostatos

1.1. Šios prekių pirkimo - pardavimo taisyklės (toliau "Taisyklės"), jas patvirtinus Pirkėjui (susipažinus su Taisyklėmis, bei pažymėjus varnelę prie teiginio "Aš susipažinau ir sutinku su paslaugų teikimo sutartimi sąlygomis), yra šalims privalomas teisinis dokumentas, kuriame nustatomos Pirkėjo ir Pardavėjo teisės, bei pareigos, prekių įsigijimo, bei apmokėjimo už jas sąlygos, prekių pristatymo tvarka, šalių atsakomybė, bei kitos su prekių pirkimu - pardavimu www.maxtop1.lt internetinėje parduotuvėje susijusios nuostatos.

1.2. Pardavėjas pasilieka teisę bet kuriuo metu pakeisti, pataisyti, ar papildyti Taisykles. Apie bet kokius pakeitimus, pataisymus, ar papildymus prisiregistravę Pirkėjai nebus informuojami papildomai. Atnaujintos taisyklės automatiškai talpinamos www.maxtop1.lt internetinėje parduotuvėje, skyrelyje "Paslaugų teikimo sąlygos".

1.3. Pirkti www.maxtop1.lt elektroninėje parduotuvėje turi teisę veiksnūs fiziniai asmenys; nepilnamečiai nuo keturiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus, tik turėdami tėvų arba rūpintojų sutikimą, išskyrus tuos atvejus, kai jie savarankiškai disponuoja savo pajamomis; juridiniai asmenys.

2. Asmens duomenų apsauga

2.1. UAB MAX TOP1 turi teisę rinkti ir apdoroti asmens duomenis, kuriuos Pirkėjas pateikė www.maxtop1.lt, ir, esant būtinybei, atskleisti juos tretiesiems asmenims, kai tai būtina užsakymo įvykdymui, duomenų tvarkymui arba UAB MAX TOP1 veiklos planavimui ir analizei. UAB MAX TOP1 taip pat turi teisę naudoti Pirkėjo asmens duomenis reklamos ir informacijos pateikimo Pirkėjui tikslais, UAB MAX TOP1 veiklos ribose. Pirkėjo duomenys gali būti panaudoti informacijos siuntimui arba kitai internetinės parduotuvės veiklai, tik gavus Pirkėjo sutikimą (susipažinus su Taisyklėmis, bei pažymėjus varnelę prie teiginio "Aš susipažinau ir sutinku su paslaugų teikimo sąlygomis"). Pirkėjas turi teisę bet kuriuo metu uždrausti jo asmens duomenų rinkimą ir apdorojimą, išskyrus atvejus, kai tai būtina reikalavimų, kylančių iš Pirkimo-pardavimo sutarties, įvykdymui arba užsakymo įvykdymui.

3. Pirkimo-pardavimo sutarties įsigaliojimas

3.1. Sutartis tarp Pirkėjo ir Pardavėjo laikoma sudaryta nuo to momento, kai Pirkėjas, išsirinkęs perkamą (as) prekę (es) ir suformavęs prekių krepšelį, paspaudžia nuorodą "Patvirtinti užsakymą".

3.2. UAB MAX TOP1 nėra įsipareigojęs atskirai pranešti Pirkėjui apie savo sutikimą sudaryti sutartį. Laikoma, kad UAB MAX TOP1 patvirtina užsakymą nuo momento, kai el. paštu atsiunčia užsakymo patvirtinimą.

3.3. Kiekviena tarp Pirkėjo ir Pardavėjo sudaryta pirkimo-pardavimo sutartis yra registruojama ir saugoma www.maxtop1.lt internetinės parduotuvės duomenų bazėje.

4. Pirkėjo teisės

4.1. Pirkėjas turi teisę pirkti www.maxtop1.lt internetinėje parduotuvėje šių Taisyklių ir internetinės parduotuvės nustatyta tvarka.

5. Pirkėjo įsipareigojimai

5.1. Pirkėjas privalo priimti prekes šių Taisyklių nustatyta tvarka ir sumokėti už jas sutartą sumą.

5.2. Jeigu pasikeičia Pirkėjo registracijos formoje pateikti duomenys, jis privalo nedelsdamas juos atnaujinti.

5.3. Pirkėjas įsipareigoja neperduoti tretiesiems asmenims savo prisijungimo duomenų. Jei Pirkėjas praranda prisijungimo duomenis, jis privalo nedelsiant informuoti apie tai Pardavėją skyriuje "Kontaktai" nurodytomis susisiekimo priemonėmis.

5.4. Pirkėjas, naudodamasis www.maxtop1.lt internetine parduotuve, įsipareigoja laikytis šių Taisyklių, bei nepažeisti Lietuvos Respublikos teisės aktų.

6. Pardavėjo teisės

6.1. Jei Pirkėjas bando pakenkti internetinės parduotuvės darbo stabilumui ir saugumui, ar pažeidžia savo įsipareigojimus, Pardavėjas turi teisę nedelsiant ir be perspėjimo apriboti, ar sustabdyti jam galimybę naudotis internetine parduotuve arba išskirtiniais atvejais panaikinti Pirkėjo registraciją.

6.2. Susidarius svarbioms aplinkybėms, Pardavėjas gali laikinai arba iš viso nutraukti internetinės parduotuvės veiklą, apie tai iš anksto nepranešę Pirkėjui.

6.3. Pardavėjas turi teisę iš anksto nepranešęs Pirkėjui anuliuoti jo užsakymą, jeigu Pirkėjas nesumoka už prekes per 3 (tris) darbo dienas.

6.4. UAB MAX TOP1 turi teisę atsisakyti sudarytos Pirkimo-pardavimo sutarties, jei baigėsi sutartyje nurodytų prekių atsargos, taip pat, jei sutartis buvo sudaryta asmens, kuris remiantis šiomis Taisyklėmis neturėjo teisės sudaryti sutarties.

7. Pardavėjo įsipareigojimai

7.1. Pardavėjas įsipareigoja šiose Taisyklėse ir internetinėje parduotuvėje nustatytomis sąlygomis sudaryti Pirkėjui galimybę naudotis internetinės parduotuvės www.maxtop1.lt teikiamomis paslaugomis.

7.2. Pardavėjas įsipareigoja pristatyti Pirkėjo užsakytas prekes jo nurodytu adresu ir šiose Taisyklėse nurodytomis sąlygomis.

7.3. Pardavėjas, dėl svarbių aplinkybių negalėdamas pristatyti Pirkėjui užsakytos prekės, įsipareigoja pasiūlyti analogišką ar kiek įmanoma savo savybėmis panašesnę prekę. Pirkėjui atsisakius priimti analogišką ar savo savybėmis panašesnę prekę, Pardavėjas įsipareigoja grąžinti Pirkėjui sumokėtus pinigus per 3 (tris) darbo dienas, jeigu buvo atliktas išankstinis mokėjimas.

7.4. Pardavėjas įsipareigoja gerbti Pirkėjo privatumo teisę į jam priklausančią asmeninę informaciją, nurodytą internetinės parduotuvės registracijos formoje, išskyrus Lietuvos Respublikos įstatymuose nustatytus atvejus.

8. Prekių kainos, apmokėjimo tvarka ir terminai

8.1. Prekių kainos internetinėje parduotuvėje ir suformuotame užsakyme nurodomos Litais su PVM 21 %. UAB MAX TOP1 pasilieka teisę keisti prekių kainas pasikeitus mokesčių dydžiams arba Lito (LTL) ir Euro (EUR) santykiui.

8.2. Pasikeitus oficialiam Lito ir Euro kursui (šių Taisyklių sudarymo metu oficialus Lito ir Euro valiutos santykis yra lygus 1 EUR = 3,4528 LTL) visos www.maxtop1.lt internetinės parduotuvės kainos ir visos iš su UAB Stonelita sudarytų Pirkimo-pardavimo sandorių, kylančios piniginės Pirkėjo prievolės Litais perskaičiuojamos pagal naują kursą taip, kad Pirkėjo mokėtina suma Eurais būtų lygi sumai Eurais, apskaičiuotai pagal seną, Taisyklių sudarymo metu, Lito ir Euro kursą.

8.3. Pirkėjas atsiskaito už prekes vienu iš šių būdų:

8.3.1. Apmokėjimas banko pavedimu - tai išankstinis apmokėjimas, kai Pirkėjas, atsispausdinęs užsakymą ir nuėjęs į artimiausią banko skyrių ar tiesiog pasinaudojęs internetinės bankininkystės sistema, perveda pinigus į UAB MAX TOP1 banko sąskaitą.

8.3.2. Apmokėjimas grynaisiais pinigais - Pirkėjas už prekes sumoka į UAB MAX TOP1 kasą, esančią Vilniuje, Eišiškių pl 34, atsiimant prekes.

8.4. Atsiskaitydamas 8.3.1. punkte numatytu apmokėjimo būdu, Pirkėjas įsipareigoja sumokėti nedelsiant. Minėtaisiais atvejais, tik gavus apmokėjimą už prekes pradedamas ruošti prekių siuntinys ir pradedamas skaičiuoti prekių pristatymo terminas.

9. Prekių pristatymas

9.1. Prekes pristato Pardavėjas arba jo įgaliotas atstovas.

9.2. Pardavėjas įsipareigoja pristatyti prekes Pirkėjui laikydamasis prekių aprašymuose nurodytų terminų. Šie terminai netaikomi tais atvejais, kai Pardavėjo sandėlyje nėra reikiamų prekių, o Pirkėjas informuojamas apie jo užsakytų prekių trūkumą. Kartu Pirkėjas sutinka, jog išmtinais atvejais prekių pristatymas gali vėluoti dėl Force Majeure aplinkybių.

9.3. Pirkėjas, užsakydamas prekes, įsipareigoja nurodyti tikslią prekių pristatymo vietą.

9.4. Pirkėjas įsipareigoja prekes priimti pats. Tuo atveju, kai jis prekių pats priimti negali, o prekės pristatytos nurodytu adresu ir remiantis kitais Pirkėjo pateiktais duomenimis, Pirkėjas neturi teisės reikšti Pardavėjui pretenzijų dėl prekių pristatymo netinkamam subjektui.

9.5. Prekių pristatymo metu Pirkėjas, ar jo atstovas privalo kartu su Pardavėju, arba jo atstovu patikrinti siuntos būklę. Pirkėjui, ar jo atstovui pasirašius sąskaitoje-faktūroje (važtaraštyje), ar kitame siuntos perdavimo-priėmimo dokumente, laikoma, kad siunta yra perduota tinkamos būklės.

9.6. Prekių pristatymo mokestis ir detalesnė informacija, susijusi su prekių pristatymu, pateikiama internetinės parduotuvės "Prekių pristatymas" skyriuje.

9.7. Jei Pirkėjas nepagrįstai atsisako, ar vengia priimti Prekę, jis moka 10 Eur už kiekvieną uždelstą dieną (šis mokestis laikomas Prekės saugojimo mokesčiu). Prekės saugojimo mokestis pradedamas skaičiuoti nuo Pardavėjo pranešime nurodyto termino, kada Pirkėjas turėjo priimti Prekes.

9.8. Jei Pirkėjas, prekių pristatymo metu, be svarbių priežasčių atsisako priimti prekes, Pirkėjas privalo padengti Prekių pristatymo išlaidas.

9.9. Jei nėra galimybės užsakytų prekių pristatyti viena siunta, tai UAB MAX TOP1 turi teisę pristatyti prekes keliomis siuntomis.

9.10. Visais atvejais Pardavėjas atleidžiamas nuo atsakomybės už prekių pristatymo terminų pažeidimą, jeigu prekės Pirkėjui nėra pristatomos arba pristatomos ne laiku dėl Pirkėjo kaltės arba dėl nuo Pirkėjo priklausančių aplinkybių.

10. Prekių kokybė.

10.1. Pardavėjas neatsako už tai, kad internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma ar kitais parametrais gali neatitikti realaus prekių dydžio, formų ir spalvos dėl Pirkėjo naudojamo vaizduoklio ypatybių.

10.2. Tuo atveju, kai Pardavėjas tam tikroms prekių rūšims daiktų kokybės garantijos nesuteikia, galioja atitinkamų teisės aktų numatyta garantija.

10.3. Pardavėjas įsipareigoja prekes parduoti Pirkėjui taip, kad jam būtų suteikta reali galimybė tokiomis prekėmis pasinaudoti iki tinkamumo naudoti termino pabaigos.

11. Prekių grąžinimas ir keitimas.

11.1. Prekių grąžinimas ir keitimas vykdomas vadovaujantis ūkio ministro 2001 m. birželio 29 d. įsakymu Nr. 217 patvirtintomis "Daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklėmis", bei ūkio ministro 2001 rugpjūčio 17 d. įsakymu Nr. 258 patvirtintomis nuostatomis "Daiktų pardavimo ir paslaugų teikimo, kai sutartys sudaromos naudojant ryšio priemones, taisyklėmis".

12. Atsakomybė.

12.1. Pirkėjas yra visiškai atsakingas už registracijos formoje pateiktų duomenų teisingumą. Jei Pirkėjas nepateikia registracijos formoje tikslių duomenų, Pardavėjas neatsako už dėl to atsiradusius padarinius.

12.2. Pirkėjas atsako už veiksmus, atliktus naudojantis šia internetine parduotuve.

12.3. Pirkėjas atsako už savo prisijungimo duomenų perdavimą tretiesiems asmenims. Jei www.maxtop1.lt teikiamomis paslaugomis naudojasi trečias asmuo, prisijungęs prie internetinės parduotuvės naudodamasis Pirkėjo prisijungimo duomenimis, Pardavėjas šį asmenį laiko Pirkėju.

12.4. Pardavėjas atleidžiamas nuo bet kokios atsakomybės tais atvejais, kai nuostoliai kyla dėl to, jog Pirkėjas, neatsižvelgdamas į Pardavėjo rekomendacijas ir savo įsipareigojimus, nesusipažino su šiomis Taisyklėmis, nors tokia galimybė jam buvo suteikta.

12.5. Jei Pardavėjo internetinėje parduotuvėje yra nuorodos į kitų įmonių, įstaigų, organizacijų ar asmenų tinklapius, Pardavėjas nėra atsakingas už ten esančią informaciją ar vykdomą veiklą, tų tinklapių neprižiūri, nekontroliuoja ir toms įmonėms, bei asmenims neatstovauja.

13. Apsikeitimas informacija.

13.1. Pardavėjas visus pranešimus siunčia Pirkėjo registracijos formoje pateiktu elektroninio pašto adresu.

13.2. Pirkėjas visus pranešimus ir klausimus siunčia Pardavėjo internetinės parduotuvės skyriuje "Kontaktai" nurodytomis susisiekimo priemonėmis.

14. Baigiamosios nuostatos.

14.1. Šių taisyklių pagrindu kylantiems santykiams taikoma LR teisė.

14.2. Visi nesutarimai, kilę dėl šių taisyklių vykdymo, sprendžiami derybų būdu. Napavykus susitarti, ginčai sprendžiami LR įstatymų nustatyta tvarka.

PDF
Spausdinti
El. paštas

Internetinėje parduotuvėje www.maxtop1.lt galite atsiskaityti Jums priimtiniausiu būdu:

1. Grynaisiais pinigais atsiimant prekes

2. Bankiniu pavedimu.

PDF
Spausdinti
El. paštas
Pristatymo būdas Kurjeris
Jūsų nurodytu adresu
Informacija

Prekes pristatysime Jūsų nurodytu adresu visoje Lietuvoje.

Prieš pristatydamas prekes, Kurjeris suderins Jums patogų prekių pristatymo laiką.

Perdavę prekes Kurjeriui, informuosime Jus.
Pristatymo laikas

Galėsite pasirinkti Jums patogų pristatymo laiką:

I-V 08:00 - 17:00 val.

Pristatymo mokestis  Lietuvoje:

užsakymo suma viršija 300 €

Sutartinė

Papildomas mokestis Lietuvoje:

užsakymo suma neviršija 300 €

Sutartinė

SVARBU !!! Pirkėjas iš transporto priemonės Prekes iškrauna savo jėgomis
SVARBU !!! Prekių iškrovimo laikas - 30 min. Prastovos mokestis 15 € / val.
Daugiau straipsnių...
<< Pradžia < Ankstesnis 1 2 Kitas > Pabaiga >>
Puslapis 1 iš 2